Ekskurzije, Transferi gliserima, Rent A Boat

image

Ekskurzije

U našem Nautic Centru Bol nudimo Vam široki izbor ekskurzija s gliserom na sve zanimljive destinacije u okruženju Brača a i dalje! Tu je i naša najpopularnija ekskurzija u Modru Špilju gdje ćete posjetite sve bisere od Hvara, Palmižane, Zelene Špilje... Nudimo i popularnu ekskurziju Bol - Hvar, najpoznatiji otočni gradić. Nudimo i ekskurzije Hvar noću ako želite iskusiti noćni život Hvara. Ekskurziju u gradić Korčulu koju isto nazivaju mali Dubrovnik. U ponudi su i rafting ekskurzija na Cetini, Vojni tuneli Brača ili pak možete sastaviti sami svoju! Da Vam olakšamo sve ekskurzije možete rezervirati na našoj web stranici a polazak možemo organizirati iz kampa!

Posjetite našu web stranicu Nautic Center Bol ako želite saznati više o svakoj ekskurziji, transferu ili najmu broda, na stranici možete i rezervirati sve usluge!

image

Transferi

Naši transferi - Taxi boat usluge pkrivaju sve bitnije lokacije, od aerodroma Split do mjesta Hvar, Bol, Vis. Ostatak lokacija koje pokrivaju su Bol - Jelsa, Starigrad, Solta, Makarska, Brela. Ako želite koje druge lokacije u blizini Splita, Brača, Hvara ili Makarske rivijere, slobodno nas kontaktirajte! Naši gliseri standardno mogu zaprimiti 7 osoba, a ako trebate više mjesta imamo i gliser BF27 za 10 osoba!

Posjetite web stranicu od Nautic Centra Bol za više informacij o našim transferima i rezervaciji istih!

image

Rent A Boat

Želite uživati na moru bez ograničenja? Iznajmite brod! U našoj ponudi imamo brodove, brodove s kabinom. Tu su i gliseri i gumenjaci za iznajmljivanje kao što je Barracuda 23, Shark 23 i B21. Za glisere trebate imati potrebnu dozvolu, za otvoreni i brod s kabinom netrebate dozvolu!

Posjetite stranicu Nautic Centra Bol ako želite više saznati o našoj ponudi brodova i glisera, i iznajmiti neki od njih!

image

Parasailing

Ako tražite iskustva koja oduzimaju dah na Vašem odmoru, probajte naš parasailing! Imati ćete nezaboravno vrijeme s prekrasnim pogledima na Zlatni rat, Vidovu goru i Hvar! Naša oprema je od najboljih proizvođača, a naši skiperi imaju dugogodišnje iskustvo! Tu je i tandem opcija ako želiti doživiti ovo iskustvo s djetetom, najboljim prijateljem, ili voljenom osobom!

O našem smještaju