Windsurfing škola u kampu Aloa - Bol

image

O našoj školi

Windsurfing centar Aloa se nalazi u Bolu, na Braču, mjestu s najboljim vjetrom na Jadranu, idealnom za kiteboarding i windsurfing! Vjetar u kanalu između otoka Brača i Hvara pruža idealne uvjete za jedrenje na dasci! Zahvaljujući vjetru Maestralu koji je konstantan i ima uravnoteženu snagu, Bol je idealno mjesto za učiti windsurfati, te zbog jačeg vjetra izvrsno je mjesto za naprednije obožavatelje ovog sporta!

U ponudi imamo tečaj koji će Vas potpuno osposobiti za samostalno uživanje na moru u samo 6 sati! Možete iznajmiti i smještaj u našem kampu gdje se i sama škola nalazi!

Naši instruktori su iskusni te imaju sve potrebne certifikate!

U kiteboarding centru Aloa nudimo Vam brzo,sigurno i profesionalno: Tečaj od 6 sati, Privatne sate!
Za više informacija i kontakt posjetite Active Bol
Ako ste zainteresirani za tečaj jedrenja na dasci te želite smještaj u našem kampu, ili usluge iz našeg Nautic centra, slobodno nas kontaktirajte za popuste!

Naša lokacija


Aloabeach
Nalazimo se na plaži u kampu Aloa. Kamp Aloa zajedno s našom kiteboarding školom se nalazi 2km zapadno od mjesta Bol te 1.5km od poznate plaže Zlatni Rat u smjeru sela Murvica. Vašu pustolovinu možete započeti s naše plaže ili platforme ispred nje. Spremište za opremu se nalazi odmah uz plažu.

Zanima Vas Kiteboarding?