New Website with updated prices and Accommodation offers is available @ aloa.hr

MORE INFORMATION

Safari šatori kamp Aloa Bol

Booking

Safari šatori

Glamping Safari šatori

Pregled

Glam Safari šator Lux Safari šator
Veličina šatora 42 m2 Veličina šatora 20 m2
18 m2 natkrivene terase Vanjska garnitura
Kuhinja i kupaona Mini hladnjak
50 metara od mora 50 metara od mora
Pogled na more Pogled na more
Sef i mobilna noćna klima Sef

Naši Safari šatori se nalaze samo 50 metara od mora i plaže!
Šatori su okruženi maslinama i predivnim, čistim pogledom na more i susjednu obalu otoka Hvara. Safari šatori u usporedbi s drugim vrstama smještaja za kampiranje vrlo su prostrani, ambijentalno interesantni i nude zaista posebnu vrstu odmora. Nudimo dvije vrste šatora, tako da svaki naš gost ima potpun doživljaj traženog!
Glam Safari šator je najprostraniji s dvije spavaće sobe, jedna s bračnim krevetom, dok druga soba ima dva odvojena kreveta. Šator ima opremljenu kuhinju s električnim štednjakom, hladnjak s zamrzivačem. Tu je i pripadajući namještaj. Šator ima svoj vlastiti wc s tušem te svoju rasvjetu.
Lux Safari šator ima dvije spavaone odvojene neprozirnom mrežom, svaka za dvije osobe. Šator ima vlastitu rasvjetu, mioni hladnjak, kuhalo za vodu, fen i sef te vanjsku garnituru za sjedenje. Zahod i tuševi su djeljeni te se nalaze u blizini Lux šatora.

Pregled

Šatori se nalaze 50 metara od mora. Otvoreni smo za goste od 01.05. do 01.10. svake godine. Kamp se nalazi u blizini poznate plaže zlatni rat koja je udaljena 1.5km. Centar Bola je udaljen 3km, dok malo selo Murvica je 1km dalje.

reception Cijena za šatore uključuje :
Najam šatora
Posteljinu
Finalno čišćenje


Ručnici nisu uključeni u cijenu

U šatorima je zabranjeno pušenje, zabave, kućni ljubimci. Ovaj smještaj nije prikladan za djecu do 6 godina starosti.Check-in gosta je poslije 15:00h
Check-out gosta je prije 10:00h
Za check-in Vam je potreban službeni dokument s slikom.
Osoba koja obavlja check-in mora imati najmanje 18 godina.