Kiteboarding škola u Kampu Aloa - Bol

image

O našoj školi

Kiteboarding centar Aloa se nalazi u Bolu, mjestu s najboljim vjetrovima na Jadranu, idealnim za kiteboarding i windsurfing! Vjetar u kanalu između otoka Brača i Hvara pruža idealne uvjete za kiteboarding! Zahvaljujući vjetru Maestralu koji je konstantan i ima uravnoteženu snagu, Bol je idealno mjesto za učiti kiteboardati, te zbog jačeg vjetra izvrsno je mjesto za naprednije kiteboardere!

U ponudi imamo tečaj koji će Vas potpuno osposobiti za samostalno uživanje na moru u samo 10 sati! U ponudi imamo i opremu za najam, te smještaj u našem kampu gdje se i sama škola nalazi!

Naši instruktori su iskusni te imaju sve potrebne certifikate!

U kiteboarding centru Aloa nudimo Vam brzo,sigurno i profesionalno: Tečaj od 10 sati, Privatne sate, Najam opreme!
Za više informacija i kontakt posjetite Active Bol
Ako ste zainteresirani za tečaj kiteboardinga i želite smještaj u našem kampu, možete dobiti popust za usluge iz našeg Nautic centra!

Naša lokacija


Aloabeach
Nalazimo se na plaži u kampu Aloa. Kamp Aloa zajedno s našom kiteboarding školom se nalazi 2km zapadno od mjesta Bol te 1.5km od poznate plaže Zlatni Rat u smjeru sela Murvica. Vašu pustolovinu možete započeti s naše plaže ili platforme ispred nje. Spremište za opremu se nalazi odmah uz plažu.

Više volite jedrenje?! Tu je i windsurf škola!